news-details
Sport

Pionirke ŽOK Luka Bar druge u državi

Na finalnom državnom odbojkaškom turniru za pionirke, odbojkašice ŽOK Luka Bar osvojile su drugo mjesto nakon poraza u finalu od Mediteran Bemaxa (0:3).

Turnir je odigran u dvorani Verde u Podgorici u organizaciji Odbojkaškog saveza Crne Gore (OSCG), uz podršku Ministarstva sporta i mladih.

-Zadovoljni smo, ovo je bila velika škola za nas. Drugo mjesto je potpuno zasluženo u jakoj konkurenciji  17 ekipa,  mi smo imali 16 pobjeda i samo poraz u finalu-rekao je za Feral.bar trener pionirki Luke Bar Nebojša Grabež.

Za vicešampionski sastav igraju Maja Raičević, Zoja Džaferović, Ivana Gardašević, Tijana Knežević, Vjera Zarubica, Staša Knežević, Teodora Adžić, Janja Franićević, Ines Klimemko, Anastasija Husak, Katarina Babović i Nađa Martinović.

Za najboljeg blokera turnira izabrana je Teodora Adžić iz Luke Bar.

 Pehar i zlatne medalje ekipi Mediterana Bemax i kapitenu Anastasiji Kovačević, koja je proglašena za najbolju igračicu,  uručio je Miloš Jovanović, komesar takmičenja OSCG.

Bojana Novaković iz šampionske ekipe izabrana je za najboljeg tehničara, a  za najboljeg libera i smečera Lara Vučinić i Lara Jovović iz Budućnosti. Ova priznanja je uručila Sonja Simonovska, predsjednica UO OSCG.